De GTXx is een topmodel sportscooter en vormt een mijlpaal in de evolutie binnen het gamma stadsscooters van NECO.

Met zijn sportieve aankleding lijkt de GTXx op elk moment uit de startblokken te willen schieten. Zijn opvallende look onderscheidt hem resoluut van de grijze massa tweewielers op de straat. Het befaamde stylingbureau Yacouba schonk de GTXx een oogverblindend design, met strakke lijnen en een gespierde kuip.

Van zijn perfect afgestelde hydraulische vering tot zijn messcherpe besturing en zijn lichte en tegelijk stijve chassis: het hele ontwerp van de GTXx is erop gericht om in alle veiligheid het onderste te halen uit de krachtige, vloeistofgekoelde motor.

Zijn ABS-remmen en laagprofielbanden verzekeren bovendien grip onder alle omstandigheden. Zo onderscheidt de GTXx zich van de concurrentie met meesterlijke rijeigenschappen en een dynamisch rijgedrag, die hem op het lijf zijn geschreven.

De GTXx is standaard uiterst compleet uitgerust en heeft heel wat praktische functies aan boord. Hij beschikt dus over alle troeven om jouw ideale partner voor elke dag te worden! Waar wacht je op om het zelf te komen ontdekken bij de dealer in je buurt?

Qua uitrusting ontbreekt er werkelijk niets: keyless-systeem met afstandsbediening (vergrendelen/ontgrendelen/richtingaanwijzers inschakelen om de scooter te lokaliseren).

Met een knop op het dashboard ontgrendel je de bagageruimte en de tankklep en het scherm is verstelbaar. Je beschikt over twee handschoenenkastjes, een groot opbergvak onder het zadel en een USB-poort aan het stuur.

TECHNISCHE GEGEVENS

ENGINE

Type

LIQUID-COOLED 4-STROKE SINGLE CYLINDER

Cylinder volume

125 cm3

STANDARD

Euro 5

Power

9.1 kW (12,4 HP) @ 9’750rpm

Ignition method

FUEL Injection

Starting method

Electric / System Smart Key

TRANSMISSION

automatic CVT

Dimensions

Seat height

760 mm

DRY WEIGHT

145 Kg

CHASSIS

Fuel tank volume

13 L

BRAKE SYSTEM

CBS + ABS

FRONT BRAKE

DISC Ø 230 mm

REAR BRAKE

DISC

SHOCK ABSORBER TYPE

FRONT : telescopic hydraulic / REAR : hydraulic

TYres

130/60-13’’

RIMS

3,50 x 13’’

METER

TFT

LAMPS & LIGHTS

LED

Other

WARRANTY

2 years (parts)